Cautare

184 de rezultate pentru "la ink best fest" (4.42 secunde)
Louisa Bangale, general manager XPO NOI, ne spune la ce expozitii putem merge in lunile care vor urma, la Sala Dalles din Capitala.
Palinca de mere si palinca de pruna au fost extrem de cautate la targul traditional Rural Fest organizat in Parcul Kiselleff din Capitala. ... "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
Veniturile din TVA au scazut, in primele patru luni, cu 9% fata de perioada similara de anul trecut, iar incasarile din taxe vamale au fost mai mici cu 60%, dar pe totalul veniturilor la bugetul consolidat s-a consemnat o crestere de 16,7%, a anuntat Ministerul Economiei si Finantelor.
In ajunul Craciunului, iesea calare pe snowmobile din resedinta de la Predeal sa dea o tura pe pantele pline de zapada. Protejat de casca ce-i venea fest pe test, cu ochelarii ridicati, parea pregatit pentru o infruntare cu nametii, dar gata si de o partida de scuba.
la un concert extraordinar Nik Baertsch (Fender Rhodes) si Sha (clarinet bas).
Festivalul Ghost Gathering se imbogateste cu un recital de exceptie, oferit de grecii de la Universe217. ... O alta prezenta interesanta in cadrul Ghost Gathering Fest este C.O.D.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Va reamintim ca METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de "METALHEAD 10 ani", editie ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
Ioan Nistor, mester pielar din Sighisoara, a participat impreuna cu nepotul sau, Alex, de 10 ani, la targul traditional Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti. ... Ar fi trebuit sa vina la acest targ si cei din Guvern. De la standul meu oamenii au putut cumpara:
Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
Sambata, 15 octombrie, de la ora 16:00, va invitam la momentul simbolic in care vom da jos bulina de pe cladirea Teatrului Nottara, care inchide un capitol de 20 de ani din istoria noastra si deschide un altul, care speram sa ii convinga pe spectatori sa vina cu incredere in salile noastre.
Filmul este o tematica sequel la filmul Unbreakable din 2000. Filmarile au inceput pe 11 noiembrie 2015, la Philadelphia, Pennsylvania. Filmul a avut premiera la Fantastic Fest pe 26 septembrie, 2016, si va fi lansat pe 20 ianuarie 2017 de Universal Pictures.
https://www.youtube.com/watch?v=ZO01R82u428 Anul 2015 aduce si prima colaborare cu o voce feminina, respectiv Carina Dumitru - vocea formatiei Phaser, pe care DESANT o invita alaturi de ei la inregistrarea piesei Poveste fara Nume.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu.
In cadrul Targului Ghidul Miresei desfasurat in acest week-end la Romexpo, puteti gasi un stand al firmei Rochii Versatile. ... La stand, cateva fete superbe care poarta aceste rochii iti dau detalii legate de modul in care poti purta aceste rochii:
- 30 aprilie 2019- Ora 18:30, concertul Iubire de primavara cu soprana Arlinda Morava si Bucharest Ladies Cvintet la Palatul Sutu - Muzeul Municipiului Bucuresti. - 1 mai 2019 - Expozitie de stampe Kabuki - teatrul japonez la Muzeul National Brukenthal din Sibiu, in Cabinetul de Cartografie al muzeului.
Mai sunt cateva zile pana la Ziua Indragostitilor. ... Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
La standul lor, acestia ii s-au inghesuit sa cumpere gogosi cu branza si marar, dar si sarmalutele cu mamaliguta - la 5 RON portia.
La targul traditional Rural Fest organizat recent in Parcul Kisseleff, vizitatorii au fost extem de incantati de produsele de la firma Luna Solai & De La Luna.
Mai gasesti si astazi, la Asia Fest 2014, magia si misterul bucatariei vietnameze de la restaurantele LI-WU din Bucuresti.
google-analytics.com